15. prosince 2011 • 16:59

Kouč AC Milán Allegri zahýbal přítelkyni: Trenére, to bylo rodeo!

Autor: Petr Žaloudek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Doma má měsíčního syna Giorgia, ale měnit plenky ho evidentně moc nebaví. Už dlouho se šušká, že trenér fotbalistů AC Milán Massimiliano Allegri (44) má milenku, nicméně kouč to neustále popíral. Teď ho však italský časopis Oggi nachytal na záletech s krásnou playmate Glorií Patrizi (27). Allegri, který minulý týden vedl Milánské v Lize mistrů proti Plzni (2:2), tak bude mít přítelkyni Claudii co vysvětlovat.



Allegri byl dlouho podezříván, že životní partnerku podvádí s jinou (bývalou) playmate – Barbarou D’Urso (54). Televizní moderátorka i trenér to ale kategoricky odmítali.

„Jsem těmito báchorkami pobouřen,“ rozčiloval se Allegri a všechny »krmil« příběhy, jak měsíčnímu synkovi mění plenky a jak je pro něj otcovství důležité.

Před několika dny však byly v Miláně pořízeny fotografie, které hovoří o něčem úplně jiném. Nebyla na nich Barbara, ale jiná kráska z italské verze časopisu Playboy Gloria Patrizi.

Allegri si ji přivedl domů (přítelkyně i syn tam samozřejmě nebyli), strávil s ní noc a ráno si spolu ještě vyrazili na snídani. Až poté se polibkem rozloučili.

Kouč AC Milán tak má další starosti. Ty profesní mu před týdnem způsobili fotbalisté Plzně, kteří obrali »Rossoneri« o vítězství v Praze, když po heroickém výkonu dokázali vyrovnat na 2:2. Ty osobní si teď způsobil sám.

Jedno je však jisté: Z románku s Glorií problémy v práci rozhodně mít nebude. Naopak možná ještě dostane pochvalu! Šéfem AC Milán je totiž expremiér Itálie a známý proutník Silvio Berlusconi.

Gloria Patrizi, italská playmate, která si začala románek s koučem AC Milán Allegrim
Gloria Patrizi, italská playmate, která si začala románek s koučem AC Milán Allegrim

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud