29. března 2012 • 14:03

VIDEO: Holky hrály fotbal... Po faulu seřezala soupeřku jako psa!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Utkání dívek ze střední školy skončilo napadením jedné z hráček. Náctiletá Annette McCullough z Jižní Karolíny se ohnala po soupeřce a začala ji bít hlava-nehlava. Zajistila si přední stránky sportovních novin po celých Spojených státech.



Annett se soupeřce mstila za faul zezadu. Hráčku druhého týmu svalila k zemi, tahala ji za vlasy a několikrát ji udeřila pěstí do hlavy a ramena.

Nejmenovaná oběť utrpěla drobná zranění, ale agresivní fotbalistka byla nejenže okamžitě vyloučena, ale také obviněna z třetího stupně ublížení na zdraví.

Případu z jinak nedůležitého zápasu středních škol se začaly v USA věnovat téměř všechny sportovní listy a portály. Video z napadení oblétá celý svět.

"Je to nešťastné. Fotbal je kontaktní sport a takové zákroky k němu patří. Ale pro pomstu není v této hře místo," řekl k incidentu rozhodčí Alan Parker.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud