5. května 2012 • 13:34

Přines míč do hry na zápas ČR proti Řecku

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Máte v rodině malého fotbalového fandu? Hledáme chlapce či dívku, kterému splníme sen! Vítěz naší soutěže přinese 12. června na hřiště oficiální fotbalový míč. Těsně před zahájením zápasu české reprezentace proti Řecku ho předá hlavnímu rozhodčímu na zahajovací výkop. To vše před zraky celého stadionu i milionů diváků u televizních obrazovek!



Emoce, vášeň, napětí: 8. června to vypukne a až do 1. července 2012 bude celá fotbalová Evropa na nohou! Ano, řeč je o mistrovství Evropy ve fotbale. Ale co by bylo celé EURO 2012 bez fanoušků?! Proto se Kia, oficiální partner šampionátu, snaží z fanoušků učinit hlavní aktéry. A právě dnes vyhlašuje soutěž pro děti, jejíž vítěz prožije na stadionu ve Vratislavi nezapomenutelné okamžiky.

 SOUTĚŽ: PŘINES MÍČ DO HRY!

Přines míč do hry na zápas ČR proti Řecku

  • Soutěž „Přines míč do hry“ pro děti ve věku 11 – 14 let
  • 3denní výlet do Vratislavi (Wroclaw) na zápas ČR vs. Řecko
  • Soutěž probíhá na facebooku Kia v období 30. 4. - 10. 5. 2012

Zapojit se je tak snadné! Stačí nahrát jednu soutěžní fotku nebo krátké video, které zachycuje dětského soutěžícího jako totálního fotbalového nadšence! Ze všech soutěžících vyberou fanoušci Kia na facebooku svými hlasy jedno dítě – chlapce nebo dívku ve věku 11 až 14 let.

Vítěz soutěže pojede spolu s jedním z rodičů na zápas základní skupiny do Vratislavi. Na cestu jim Kia zapůjčí vůz – nový cee´d s plnou nádrží, zajistí ubytování v hotelu na dvě noci (11. - 13. 6. 2012), stravu po dobu pobytu, a samozřejmostí jsou i 2 exkluzivní lístky na zápas.

 Registrace soutěžících i hlasování pro jednotlivé příspěvky probíhá na stránce KIA MOTORS Czech na facebooku v termínu 30. 4. – 10. 5. 2012.

 Společnost KIA Motors Czech je výhradním dovozcem automobilů značky Kia do České republiky, ve které působí od dubna roku 1994. Za dobu své existence na českém trhu prodala již 57 000 vozů.

 Kia Motors Corporation – výrobce kvalitních automobilů pro všechny mladé duchem, byla založena v roce 1944 a je nejstarší korejskou automobilkou. Kia vyrábí ročně více než 2,4 milionu automobilů ve 13 výrobních a montážních závodech v 8 zemích světa. Ty jsou následně prodávány prostřednictvím sítě distributorů a dealerů ve 172 zemích celého světa.

 Kia má dnes více než 44 000 zaměstnanců a vykazuje roční obrat přes 20 miliard USD. Je hlavním partnerem tenisového grandslamového turnaje Australian Open
a také oficiálním automobilovým partnerem fotbalových organizací FIFA a UEFA.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud