25. července 2012 • 11:10

VIDEO: Kuk, tady Beckham... Překvapení rozplakalo fanouška

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Představte si, že se fotíte v dresu na podporu svého týmu a najednou na vás vybafne jeho největší hvězda. Jak byste reagovali? Britští fanoušci, kteří si v jednom z londýnských obchodních center zašli do stánku firmy Adidas , byli v šoku. Zpoza zástěny na ně totiž vykoukl živý David Beckham. Jeden malý chlapec se dokonce rozbrečel.



Na šedesát lidí si kousek od Olympijského parku prožilo překvapení svého života. Zamířili totiž do stánku, kde měli možnost vyfotit se a vyjádřit tak podporu britskému olympijskému týmu.

To ještě netušili, co je čeká. Během jejich - někdy hodně šíleného - pózování na ně totiž vybafl fotbalista David Beckham. Vše bylo součástí kampaně Take The Stage firmy Adidas.

David Beckham se chystá vyskočit na fotící se fanoušky
David Beckham se chystá vyskočit na fotící se fanoušky

"Byla to pro unikátní zkušenost pro mě i pro lidi, kteří se toho zúčastnili. Bylo tam několik opravdu skvělých reakcí, když jsme je překvapili během focení," nechal se slyšet hvězdný fotbalista.

A nevěřící tváře fanoušků opravdu stály za to. Malý chlapec Christian Lewis se dokonce z šoku ze setkání se svým idolem rozbrečel.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud