9. září 2013 • 20:30

Tohle si nenechte ujít: Salto a gól přímo z autového vhazování!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před MS v hokeji: program, soupisky i rozhovor s Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Dát branku z autového vhazování? Že to nejde? Tak se dobře podívejte na následující video. Celá akce se stala v zápase americké ligy a rozhodně stojí za to se na ní podívat. Taková branka se totiž opravdu jen tak nevidí.



Na co složité a překombinované akce. Fotbalista Randy Gordon z týmu Hackensack Comets se s tím nemazal. Dlouhý aut, který vyšperkoval gymnastickou vložkou, prostě poslal do pokutového území soupeře sice s úplně jiným úmyslem, nicméně s výsledkem musel být spokojen.


Dlouhé autové vhazování je jistě velkou zbraní. Zvláště, když letí až do vápna protivníka. Gordon chtěl určitě najít hlavu či nohu svého spoluhráče, do svého pokusu však dal příliš mnoho síly.

Míč se k překvapení všech snášel pod břevno překvapeného gólmana, který zjevně zmaten po něm natáhl ruku. Jeho teč však míč z branky nevytěsnila. Naopak, díky ní mohl rozhodčí branku uznat.

VIDEO: Už jste někdy viděli podobnou branku?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud