18. července 2007 • 00:00

Kalina definitivně přestoupil do Boleslavi

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový záložník Václav Kalina je definitivně hráčem Mladé Boleslavi, jejíž zástupci se dnes domluvili na přestupu s funkcionáři Kladna.



Fotbalový záložník Václav Kalina je definitivně hráčem Mladé Boleslavi, jejíž zástupci se dnes domluvili na přestupu s funkcionáři Kladna. Oznámil to mluvčí klubu Miroslav Bureš. Kalina podepíše v novém klubu dvouletý kontrakt. Na Kalinově přestupu se oba kluby předběžně dohodly už koncem minulého týdne, v sobotu dokonce fotbalista dorazil do Rakouska na soustředění Mladé Boleslavi a v úterý odehrál také první zápas. Mezitím se ale přihlásily se zájmem o osmadvacetiletého hráče také Teplice, které údajně nabídly vyšší přestupovou sumu. K dramatické změně však nakonec nedošlo, dnes oba kluby původní dohodu potvrdily. "Obě strany jsou spokojeny, spokojen je také fotbalista," řekl kladenský ředitel Aleš Pangrác. Přestupová částka zůstane tajemstvím. Kladenští jen prozradili, že mohou profitovat z případného dalšího transferu. "A co je v tuto chvíli ještě důležitější - Boleslav uvolní do Kladna hráče, na kterých se ještě dohodneme," naznačil Pangrác, že na Kladno dorazí někteří fotbalisté z druhého klubu na hostování.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud