23. července 2007 • 00:00

Slavia doplatila dlužné peníze

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové Slavii by měly být uvolněny přestupy a klub tak bude moci zaregistrovat své nové posily. Překážka, dluhy vůči Miroslavu Holeňákovi, totiž byla definitivně splacena.



Fotbalová Slavia už splatila svému bývalému hráči Miroslavu Holeňákovi dluh, který činil několik milionů korun. Český vicemistr kvůli tomu měl od arbitrážní komise pozastaveny přestupy, takže dosud nemohl zaregistrovat žádnou z osmi posil včetně největší hvězdy Vladimíra Šmicra. Nyní by mělo být toto opatření zrušeno. Slavia vyplatila Holeňáka nadvakrát. "První část platby ve výši dvou a půl milionu proběhla minulý týden, dnes klub uhradil i zbývající částku. Doklady o platbě byly předány arbitrážní komisi ČMFS," uvedl mluvčí klubu Ondřej Zlámal. Holeňák hrál ve Slavii od února 2004 do loňského léta, kdy odešel do rakouského Mattersburgu. Nyní se chystá posílit Slovan Liberec, odkud do Slavie před třemi lety přestoupil.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud