31. července 2007 • 00:00

Real trhá v nabídce za Kaká rekordy

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení fotbalistů Realu Madrid učinilo AC Milán další nabídku na přestup brazilské hvězdy Kaká. Španělský mistr podle ní chce milánského záložníka za každou cenu.



Vedení fotbalistů Realu Madrid učinilo AC Milán další nabídku na přestup brazilské hvězdy Kaká. Za pětadvacetiletého středopolaře tentokrát činovníci nabídli 55 milionů eur (přes 1,5 miliardy korun) plus záložníka Júlia Baptistu a italského reprezentačního útočníka Antoniho Cassaniho. Podle agentury SID se jednání mezi sportovním ředitelem španělského klubu Predragem Mijatovičem a šéfem AC Adrianem Gallianim uskuteční v neděli. Zatímco milánský celek by prý o prodeji své hvězdy uvažoval v případě nabídky kolem 90 milionů eur (více než 2,5 miliardy korun), Kaká se nechal slyšet, že z týmu odejít nechce. "Madrid je skvělý klub, ale peníze nejsou všechno," prohlásil záložník, který má s "rossoneri" smlouvu až do roku 2011. Vedení AC Milán už dříve zamítlo rekordní nabídku španělského mistra na 80 milionů eur, což by z Kaká udělalo nejdražšího hráče v historii.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud