3. srpna 2007 • 00:00

Ljevakovič podepsal Teplicím

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na teplických Stínadlech se bude v krátké době snažit zaujmout další bosenský fotbalista. Edin Džeko se klubu vyplatil náramně, dnes se novou posilou stal Admir Ljevakovič.



Těsně před startem nového ročníku první fotbalové ligy Teplice uzavřely přestup záložníka Admira Ljevakoviče. Bývalý bosenský reprezentant do 21 let dnes na Stínadlech podepsal tříletou smlouvu s opcí. ČTK o tom v tiskové zprávě informoval teplický mluvčí Petr Heidenreich. Ljevakovič s Teplicemi trénoval prakticky od začátku letní přípravy. S týmem Petra Rady absolvoval i herní soustředění v Rakousku, většinou nastupoval jako střídající hráč. Třiadvacetiletý středopolař, který přichází z klubu Celik Zenica, se tak stane druhým Bosňanem, který bude v krátké době oblékat teplický dres. Jeho předchůdce Edin Džeko patřil k nejlepším hráčům české ligy a po konci uplynulé sezony přestoupil za rekordní sumu více než 100 milionů korun do německého Wolfsburgu.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud