12. srpna 2007 • 00:00

Šimůnkův přestup se zřejmě uzavře až v týdnu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestup juniorského fotbalového reprezentanta Jana Šimůnka ze Sparty Praha do Wolfsburgu se zřejmě uzavře až počátkem následujícího týdne.



Přestup juniorského fotbalového reprezentanta Jana Šimůnka ze Sparty Praha do Wolfsburgu se zřejmě uzavře až počátkem následujícího týdne. Oba kluby sice v minulých dnech o lukrativním transferu intenzivně jednaly, ale k definitivní dohodě ještě nedošly. "Oba kluby spolu stále komunikují, ale nic nového dnešní den nepřinese," prohlásil mluvčí pražského klubu Lukáš Přibyl. Sparťanský stoper proto i nadále zůstává v tréninku svého dosavadního klubu, který se připravuje na středeční souboj s Arsenalem v předkole Ligy mistrů. Je proto pravděpodobné, že Šimůnek nebude v pondělí před polednem chybět na Pražském hradě, kde prezident Václav Klaus přijme úspěšný celek z nedávného mistrovství světa dvacítek. V Kanadě tým, v němž byl Šimůnek kapitánem, vybojoval stříbrné medaile. O přestupu mladého obránce začaly kluby intenzivně jednat ve čtvrtek, podle zákulisních informací Sparta vyinkasuje sumu, která se bude pohybovat mezi 140 a 150 miliony korun. Šimůnek by se tak zařadil k nejdražším hráčům, kteří kdy opustili českou ligu.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud