14. srpna 2007 • 00:00

Baník si pojistil Rajtorala

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník ostravských fotbalistů a reprezentant do jednadvaceti let František Rajtoral v Baníku podepsal novou smlouvu na tři roky.



Záložník ostravských fotbalistů František Rajtoral v Baníku podepsal novou smlouvu na tři roky. Český reprezentant do jednadvaceti let, o něhož se po letošním mistrovství světa v Nizozemsku zajímaly holandské i belgické kluby, tak na Bazalech může zůstat až do roku 2010. Rajtoral je dalším z hráčů, kteří v Ostravě v posledních dnech prodloužili kontrakt. "Překvapilo mě, že to šlo hladce, ani jsme ho nemuseli moc přesvědčovat. Budeme v tom pokračovat dále, je to systematická a dlouhodobá práce, na jejímž konci by měl Baník pevně patřit mezi top kluby u nás, " řekl dnes novinářům generální manažer klubu Werner Lička. Příbramský odchovanec přestoupil do Ostravy z Marily před dvěma lety. Po seznamovacím půlroce se pak vypracoval v jednu z výrazných postav svého mužstva, loni v lize nastřílel osm gólů. "Pro mě je čest, že jsem dostal od Baníku nabídku. Chvilku jsem nad tím samozřejmě uvažoval, ale nebylo tam nic, co by mě od prodloužení smlouvy odradilo," dodal Rajtoral. Pravý středopolař dosud v nejvyšší soutěži nastoupil k 69 zápasům, připsal si devět gólů.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud