16. srpna 2007 • 00:00

Český fotbal neumírá

Autor: Sport
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sýčkové čekali dva debakly. Skutečnost? Sparta prohrála a bohužel si těsně před posledním hvizdem nechala dát i druhý gól. A Slavia? Ta si z Amsterdamu veze šokující vítězství.



Sýčkové čekali dva debakly. Skutečnost? Sparta prohrála a bohužel si těsně před posledním hvizdem nechala dát i druhý gól. Herně však vyloženou ostudu neudělala. A Slavia? Ta si z Amsterdamu veze šokující vítězství, které červenobílým dává obrovské naděje pro prolomení jejich prokletí! Největším pozitivem je ale zjištění, že pražská "S" nehrála v přímých konfrontacích s Arsenalem a Ajaxem roli nějakých chudáčků, kteří by jen odpalovali míče na tribunu. Ne, hrály se zápasy, v nichž se čeští zástupci postavili exkluzivním soupeřům čelem. A to se počítá! Na Emirates Stadium bude Arsenal ještě mnohem produktivnější než v Praze, postupová šance Sparty je zejména po inkasování druhé branky miniaturní. Může se každopádně pokusit o zázrak, ale hlavně vyzkoušet si vlastní síly v ještě náročnější konfrontaci se skvělým sokem v jeho vlastním hnízdě. Slavia teď může prožít několik hodin euforie, ale pak by se zase rychle měla srovnat a uvědomit si, že má sice náskok, ale ještě nikam nepostoupila. Vzpomeňme na Doněck... Ale od katastrofy z roku 2000 červenobílí tak blízko postupu nebyli. Šanci mají obrovskou. Vyjde jim to konečně? komentář LUĎKA MÁDLA

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud