2. prosince 2014 • 18:14

Legendární Nedvěd odhalil svoji sochu. Nevydržel a vybuchl smíchy

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Legendární český fotbalista Pavel Nedvěd byl za svou kariéru již odměněn mnohým. Naposledy si pro držitele Zlatého míče z roku 2003 připravilo ocenění v podobě voskové figuríny muzeum Grévin v Praze. A slavnostní odhalení bylo přímo na samotném Nedvědovi.



Pavel Nedvěd ovšem nevydržel a po odhalení se začal smát na celé kolo. Pravdou je, že figurína vypadá přinejmenším hodně zajímavě. Po záchvatu smíchu si svého „dvojníka“ každopádně bývalý reprezentant pořádně prohlédl, největší pozornost věnoval vlasům.

Díky Nedvědově vtipné reakci si odhalení všimla i zahraniční média. Britský Daily Mail v žertu poznamenal, že Nedvěd nemohl uvěřit vlastním očím. Zároveň připomněl a ocenil fotbalistovu bohatou kariéru.

Pavel Nedvěd se tak zařadil mezi další vynikající sportovce, kteří již v Grévinu svoji podobiznu mají. Mezi ty patří například brankář Chelsea Petr Čech nebo tenisový šampion Ivan Lendl.

Legendární fotbalista Pavel Nedvěd byl vlastní figurínou velmi pobaven
Legendární fotbalista Pavel Nedvěd byl vlastní figurínou velmi pobaven

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud