9. července 2015 • 20:50

Kde máme útok?! Fanoušci United se zlobí kvůli odchodu van Persieho

Autor: cas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen tři sezony vydržel v Manchesteru United. Teď se Robin van Persie chystá do tureckého Istanbulu, kde by měl hájit dres místního Fenerbahce. Fanoušci Rudých ďáblů ale z potvrzeného jednání s Turky moc nadšení nejsou a ptají se, kdo zůstane v útoku.



Nizozemský střelec oslaví v srpnu už své 32. narozeniny a zranění ho doprovází od pradávna. Možná také proto se také mluví o ceně kolem 4,7 milionů liber (asi 176 milionů korun), zatímco před třemi roky ho United kupovali za milionů 24.

Plánovaný přestup vyvolal vlnu reakcí na sociálních sítích. „Kdo nám bude hrát v útoku? Máme tam jen Wilsona a Rooneyho. S tím nemůžeme jít do sezony!“ ptá se jeden z fanoušků.

„V žádném případě nemůžeme jít do začátku sezony s Wilsonem, Rooneym a Chicharitem, který chce také odejít.“ Otázka zní jasně. Koho přivede Louis van Gaal na Old Trafford?

Potenciální posilou může být nejlepší střelec loňského ročníku Ligue 1, Alexander Lacazette. Francouzský útočník v barvách Lyonu nastřílel 31 gólů v 38 zápasech.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud