30. července 2015 • 15:36

Báli se bránit Zlatana? Ibra vyřídil United a naznačil odchod z PSG

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Až PSG zastavilo Manchester United a vzalo mu v noci na čtvrtek neporazitelnost v letní přípravě. Na turnaji International Champions Cup v Chicagu porazili Pařížané Angličany 2:0. Přispěla k tomu i pohledná akce Maxwella a Zlatana Ibrahimoviče, která „Rudé ďábly“ položila na lopatky. Francouzský klub díky této výhře celý turnaj ovládl.



United nezačali proti PSG vůbec dobře. Ve 25. minutě otevřel skóre zápasu záložník PSG Blaise Matuidi. Druhý gól do sítě Manchestertu si vzal na starost už švédský kanonýr.

Ibrahimovič si nejdříve narazil s obráncem Maxwellem. Nikým nebráněný si naběhl do pokutového území a s lehkostí překonal bezmocného brankáře De Geu.

VIDEO: Gól Zlatana Ibrahimoviče proti Manchesteru

 

„Rudí ďáblové“ v utkání stále postrádali argentinského záložníka Angela di Maríu, který se měl k týmu připojit už minulou sobotu, ale dosud tak neučinil.

Paris-Saint Germain utkání dovedlo do vítězného konce a celý turnaj, i přes porážku s Chelsea, v konkurenci Barcelony, Chelsea, Benfiky či Fiorentiny v zámoří vyhrálo.

Ibrahimovičův gól, však není jedinou zajímavou věcí ve spojení PSG s United. Švédský útočník po úterní výhře nad Fiorentinou naznačil médiím, že by mohl Paříž brzy opustit.

„Jestli zůstanu v klubu? Moje budoucnost je v rukou mého agenta Mina Raioly. Další můj přestup bude ale velké překvapení,“ rozohnil ještě více spekulace o jeho odchodu z Francie.

Bývalí spoluhráči z Chelsea David Luiz a Juan Mata.
Bývalí spoluhráči z Chelsea David Luiz a Juan Mata.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud