12. listopadu 2015 • 22:38

Zima, špatná umělka a ta letadla… Kouč slávistek má z odvety obavy

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výhra v prvním zápase, navíc nad fotbalovými profesionálkami. Slávistický trenér Anton Mišovec musel být po výhře 2:1 nad ruským Permem na své svěřenkyně pyšný. „Byl bych rád, abychom postoupili a udrželi tenhle tým v Lize mistryň co nejdéle," řekl pro klubový web.



Slávistky ale nečeká nic snadného. Odvetu budou hrát úplně v jiných podmínkách, než měly k dispozici v pražském Edenu. "Ruská zima, špatná umělka. My na umělce umíme hrát, záleží ale, jak se vyrovnáme s klimatickými podmínkami, myslí si Mišovec.

Slávistky porazily profesionálky z Permu. Holky si zaslouží lepší podmínky, řekl trenér
Video se připravuje ...

Obavy má především z cestování do Permu. „Těžko se tam letí, je to s přestupem v Moskvě. Doufáme, že to ta ruská letadla vydrží. Byl bych rád, abychom postoupili a udrželi tenhle tým v Lize mistryň co nejdéle,“ řekl po překvapivém vítězství jeho svěřenkyň.

"U druhého gólu nám vyšel taktický plán. Když šla hráčka na roh, poradil jsem jí, ať to hraje druhou nohou. A ono to vyšlo. Soupeřky čekaly balon dovnitř do branky, ale ona to dala pravou nohou ven z brány a Necidová krásně hlavou zakončila," uvedl Mišovec.

Parádní volej! Útočnice Permu zaskočila Slavii skvělou trefou
Video se připravuje ...

Na závěr nezapomněl zdůraznit, že ruské hráčky jsou profesionálky, zatímco slávistky chodí vedle fotbalu ještě do zaměstnání.  "Pro nás je to super výsledek. Hráli jsme proti profesionálním fotbalistkám, naše holky chodí všechny do práce nebo do školy.  Myslím, že tyhle holky, které hrají za Slavii, by si zasloužily podmínky, které odpovídají jejich postavení v Evropě," dodal slávistický trenér.

Tereza Kožárová byla po vyrovnávací brance hodně zklamaná.
Tereza Kožárová byla po vyrovnávací brance hodně zklamaná.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud