20. listopadu 2015 • 17:33

Skočí po něm české kluby? Střelec Ondrášek skončil v Norsku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle může být zajímavý přestupový tip. Český útočník Zdeněk Ondrášek se po čtyřech sezonách rozhodl odejít z norského Tromsö, kde mu na konci letošního roku vyprší smlouva. Šestadvacetiletý fotbalista o tom informoval na facebooku, konec jeho angažmá potvrdil na oficiálním webu i třináctý celek nedávno skončeného ročníku Tippeligaen.



"Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl, že je čas na změnu, a rozhodl se nepokračovat v Tromsö. Chtěl bych tímto poděkovat celému klubu za vše, co pro mě od začátku dělal, a všem spoluhráčům, kteří byli víc než jen známí," napsal na sociální síti Ondrášek.

Rodák ze Strakonic do Norska zamířil v březnu 2012 nejprve na hostování a později na přestup z Českých Budějovic. Hned v premiérové sezoně se stal se 14 góly nejlepším střelcem soutěže. Ondrášek poté s Tromsö zažil sestup i návrat do první ligy, letos se v 27 utkáních trefil devětkrát.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud