12. února 2016 • 16:09

SYNOT liga u SYNOT TIPu plná speciálních sázek

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do úvodního hvizdu jarní části SYNOT ligy zbývá již jen pár posledních chvil? Kdo ovládne SYNOT ligu?



Kdo bude v SYNOT lize kopat více penalt – Sparta nebo Plzeň? Získá Sparta double? Kdo se stane králem střelců?

Na odpovědi si musíme sice ještě chvíli počkat, ale již nyní si můžete vsadit na tyto a spoustu dalších sázkařských lahůdek na synottip.cz

Samotná nabídka kurzových příležitostí je nejbohatší na českém sázkařském trhu. U každého zápasu můžete nalézt celou řadu oblíbených i méně obvyklých sázkových příležitostí.

Foto SYNOT TIP

Mimo to se můžete opět těšit na live streamy všech utkání SYNOT ligy, v nejlepší kvalitě, bez zpoždění a to zcela zdarma.  Live streamy  SYNOT ligy můžete sledovat kdekoliv a kdykoliv vás napadne, s naší mobilní aplikací vám již neunikne žádný zajímavý moment.

A nezapomeňte!

V SYNOT TIP CHALLENGE již brzy startuje Fotbalová tour. Bojujte, sázejte a buďte dvanáctým hráčem českého týmu přímo v dění EURA.

Foto SYNOT TIP

Chcete být u toho?

Pokud ještě nejste členy BENEFIT klubu, tak se nejprve musíte zaregistrovat a v registračním formuláři zatrhnout možnost „Chci se účastnit hry SYNOT TIP CHALLENGE“. Pokud jste již členem BENEFIT klubu, ale nejste přihlášení do naší unikátní soutěže, můžete to napravit v nastavení svého účtu. Pokud si nebudete vědět rady, ochotně vám poradíme na bezplatné lince 800 888 100

 Dostaneme vás do hry

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud