16. května 2016 • 17:07

Nike připravil pro mladé fotbalisty turnaj NikeFootballX Winner Stays

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po celém světě se v květnu odehrává unikátní turnaj NikeFootballX Winner Stays pro fotbalisty a fotbalistky od 14 do 20 let a k účasti zve i české hráče. Ať už hrají fotbal od malička, jsou to hobby hráči, nebo tento sport jen milují, mohou si sestavit tým a přihlásit se. Ti nejlepší z nejlepších se utkají 27. května v pražském finále a vítěz pojede poměřit síly se soupeři na mezinárodní turnaj do Paříže.



Pro mnoho mladých hráčů fotbalu se sen může stát skutečností. Nike totiž připravil turnaj, kde mladí talentovaní fotbalisté poměřují síly s dalšími v kvalifikačních zápasech na pražské Letné.

Vstupenkou k účasti je registrace přes go.nike.com/WSPRG >>

Kvalifikace potrvá na hřišti naproti letenskému stadionu až do 23. května. Nejlepších jedenáct týmů postupuje do finále, které se odehraje na Barrandově už 27. května. Nechybí známé osobnosti, trenéři ani české fotbalové hvězdy. Nike finalisty vybaví outfitem včetně posledního modelu kopaček, aby podali co nejlepší výkony.

Registrujte se na unikátní turnaj NikeFootballX Winner StaysFoto Nike

Vítěz následně pojede do Paříže reprezentovat ČR na světovém finále NikeFootballX Winner Stays, které se koná v době mistrovství Evropy ve fotbale ve Francii od 10. června do 10. července. Mladí hráči v Paříži potkají světové legendy a zažijí unikátní atmosféru oslav fotbalu.

Registrujte se na unikátní turnaj NikeFootballX Winner Stays
Registrujte se na unikátní turnaj NikeFootballX Winner Stays

Se spuštěním registrací na turnaj na go.nike.com/WSPRG Nike zároveň publikovalo aplikaci Nike Football, která hráčům slouží jako komunikační kanál, aby si mohli domluvit zápasy s dalšími týmy. Kromě toho aplikace nabízí novinky ze světa fotbalu nebo možnost předobjednávek a nákupu limitovaných edicí produktů Nike.

Více informací o celé akci najdete na: go.nike.com/prgx

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud