10. června 2017 • 21:30

Frýdek se bál Laviho. Kdyby nám dal gól, s trénováním končím, smál se

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před zápasem jej sice jako soupeř přišel slušně pozdravit, ale trenér Vltavínu Martin Frýdek neviděl Jakub Štáfka alias Juliuse Lavického rád. Právě na šlágr 31. kola ČFL vyšel premiérový start seriálové postavy za skutečný tým Vyšehradu a bývalý reprezentant a ikona Sparty z toho neměla dobrý pocit. „Kdyby nám dal Kuba gól, tak jsem v kabině říkal, že půjdu vrátit trenérský průkaz,“ smál se po výhře 3:2 Frýdek.



Do hry sice Štáfek (Lavický) vstoupil až v 63. minutě za stavu 2:1 pro domácí Vyšehrad, ale hosté po jeho příchodu dokázali vstřelit dvě rychlé branky a vývoj otočili ve svůj prospěch. Pár minut před koncem se ve velké šanci zjevil právě Štáfek, ale jeho šajtle šla mimo vltavínskou branku. Martin Frýdek na lavičce jen kroutil hlavou.

„Už před zápasem jsem měl strach z této show. Říkal jsem hráčům, že se domácí budou chtít předvést před tolika diváky a vytáhnout se. Nakonec musím říct, že jsme vyhráli se štěstím. Byl to náš nejhorší výkon,“ začal hodnotit Frýdek výkon svých svěřenců.

Řítil se jak lavina! Podívejte se, jak si Lavi poprvé zahrál za Vyšehrad
Video se připravuje ...

Podle něho udělalo 2 300 diváků, kteří na dopolední utkání dorazili, svoje. „Radši bych hrál pět zápasů s Převýšovem, než ten jako dnes. Byla to sice show, ale také velké nervy. Alespoň pro mě,“ přiznal trenér třetího týmu ČFL.

Nejvíce se děsil, že mu seriálová celebrita v dresu domácích sebere vítězství. „Kdyby se Kuba trefil v té šanci na levou nohu, tak jsem pak v kabině říkal, že bych šel vrátit trenérský průkaz,“ rozesmál všechny otec dvou hráčů pražské Sparty Martina a Christiana.

Takhle pálí Lavi! Lavický nastoupil za Vyšehrad, ve vápně zazdil tutovku
Video se připravuje ...

Lavi před debutem za Vyšehrad! Podívejte, jak to vypadalo v kabině
Video se připravuje ...

Julius Lavický v dresu Vyšehradu
Julius Lavický v dresu Vyšehradu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud