24. července 2017 • 18:45

Generali CEE Cup čeká anglické finále. Pražská "S"si to rozdají o páté místo

Autor: md, vo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prestižní mládežnický turnaj v kategorii do 19 let sice vyvrcholí finálovým zápasem až ve středu od osmnácti hodin v Ďolíčku, ale účastníci boje o celkového vítěze jsou jasní už teď. V čistě anglickém finále se utká překvapení turnaje Burnley, které dokázalo na cestě do finále vyřadit Spartu, s Evertonem, jenž v semifinále rozstřílel bosenské FK Sarajevo poměrem 6:0.



Než dojde na velké finále, čekají turnaj ještě zápasy o umístění. O pomyslný bronz se od 11:30 utkají na Strahově zklamaní semifinalisté Altinordu FK a FK Sarajevo, ale pro české fanoušky bude nejzajímavějším zápasem dne derby mezi Spartou a Slavií. Oba týmy smolně nedokázaly postoupit ze skupiny.

Spartě cestu za třetím titulem v řadě zahradila dobře organizovaná obrana Burnley, Slavii naopak vyřadili skvěle hrající Turci z Altinordu FC. Zklamaní Pražané se tak od 9:00 na Strahově utkají o celkové páté místo na turnaji.

Diváci, kteří nemusí na zápas platit vstupné, se mohou těšit hned na několik zajímavých talentů v dresech věčných rivalů. Spartu povede do zápasu jako kapitán reprezentant Richard Sedláček, v dresu Slavie se zase po hřišti s číslem 7 na zádech prohání Tomáš Čvančara, jehož skauti sledující turnaj překřtili na „nového Schicka“.

Mládežnický fotbalový turnaj Generali CEE Cup v Praze
Mládežnický fotbalový turnaj Generali CEE Cup v Praze

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud