6. října 2017 • 19:36

Smutný osud ex-sparťanského talentu. Griffithse zastřelili, když bránil auto

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do brzkého a smutného konce dospěl život Georgese Griffithse. Útočník z Pobřeží slonoviny, který to zkoušel i v pražské Spartě, byl zavražděn. Osudným se mu stalo to, že se pokoušel zabránit vykradení vlastního auta.



Sedmadvacetiletý útočník, který naposledy působil v maďarském Diósgyőru, zemřel v Abidjanu, hlavním městě jeho rodné země, Pobřeží slonoviny. Stránka koaci.com informuje, že Griffiths vzdoroval skupince ozbrojených mužů, kteří se pokoušeli vykrást jeho auto. Jeden z nich jej dvakrát střelil. Záchranka rychle dojela na místo činu, Griffithsův život už ale zachránit nedokázala.

Vytáhlý útočník přišel do Sparty v roce 2012 na hostování s opcí jako velký talent, který se dostal i do olympijského výběru své země. Nastupoval ale pouze za rezervní tým a rok nato už zamířil do Maďarska.

Tam oblékl dres týmu Lombard-Pápa a Diósgyőru, za 4 roky se radoval z 19 branek. Hráči jeho posledního klubu si Griffithse připomněli černými páskami, se kterými nastoupili do přáteláku s týmem Sajóbábony. Na bývalého útočníka vzpomněla i Sparta.

#DVTK #football #team #inmemoriam #RIP #GeorgesGriffiths #50 #NyugodjBékében

Příspěvek sdílený DVTK (@dvtkinstagram),Říj 6, 2017 v 10:14 PDT

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud