16. května 2018 • 00:00

Zmatený Ronaldo se spletl a fandil svému největšímu rivalovi!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejlepších brazilských fotbalistů historie Ronaldo si před nedávnem uřízl pořádný kus ostudy. Na přátelské fotbalové utkání, kam dorazil jako fanoušek, si oblékl špatný dres a celou dobu fandil největšímu protivníkovi jeho domácího týmu, Argentině. Na svou obranu řekl pouze, že byl hladový!



Ronaldo, bývalý brazilský útočník, který reprezentoval svou zemi na mezinárodní úrovni už od 17 let, měl zmatek v tom, komu má fandit, a po celou dobu utkání podporoval soupeře. Nedlouho po tomto omylu se fanouškům za tento mezinárodní trapas Ronaldo omluvil skrze své sociální sítě. Ti se však museli spokojit s odůvodněním, že se jednoduše cítí zmatený, když má hlad. Co však bylo pravým důvodem?

Pokud jste právě uvěřili, že by si brazilský útočník mohl bezdůvodně splést vlastní tým s jeho největším rivalem, nechte se vyvést z omylu. Pravděpodobně máte také jen hlad! „Když máš hlad, nejsi to ty“ je totiž dlouhodobým sloganem značky Snickers, jejíž letošní tváří je právě slavný fotbalista Ronaldo. Ověřte si, že Snickers a fotbal jdou jednoduše dohromady, zapojte se do jedinečné soutěže trvající až do 17. června 2018 a setkejte se s Ronaldem v Brazílii na stadionu Maracanã. 

Jak se zúčastnit? Speciálně označené tyčinky Snickers z limitované edice ukrývají pod obalem nejen ikonickou čokoládovou tyčinku s karamelem, nugátem a oříšky, která vás doslova dostane do hry, ale i unikátní kód. Ten společně s údaji pro vytvoření osobního profilu stačí zaregistrovat na www.snickers.cz/soutez a zodpovědět několik otázek týkajících se fotbalu a Ronalda.

Hlavním výhercem se stane ten, kdo zodpoví alespoň 6 z 9 otázek správně a zároveň dokáže přesvědčit porotu o tom, že by se s brazilskou hvězdou měl setkat právě on formou krátkého motivačního textu. Kromě setkání s Ronaldem v Brazílii pro hlavního vítěze a jeho dvoučlenný doprovod jsou ve hře každý týden zajímavé věcné ceny.

Limitovaná edice tyčinek Snickers je dostupná v běžné obchodní síti od 13,90 Kč. Soutěž probíhá v termínu od 23. 4. do 17. 6. 2018 a její podrobná pravidla jsou k dispozici na www.snickers.cz/soutez

Foto Mars Czech s.r.o.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud