9. listopadu 2018 • 14:05

Zvučný soupeř pro čtvrtfinále! Slávistky v Lize mistryň čeká Bayern

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistky Slavie ve čtvrtfinále Ligy mistryň vyzvou Bayern Mnichov. Pražanky začnou 20., nebo 21. března doma, odveta v Mnichově je na programu 27., či 28. března. Rozhodl o tom dnešní los ve švýcarském Nyonu.



Slávistky v osmifinále nečekaně vyřadily favorizovaný Rosengard, který ve Švédsku porazily 3:2 a doma s ním remizovaly 0:0. Pražský tým se mezi nejlepší osmičku soutěže dostal podruhé za sebou a potřetí v historii. Loni ve čtvrtfinále svěřenkyně Pavla Medynského vypadly s jiným německým celkem Wolfsburgem.

Ženy Bayernu nemají v evropských pohárech takový zvuk jako jejich mužští kolegové. Mnichovanky si teprve podruhé zahrají čtvrtfinále LM, kde v předminulé sezoně vypadly. V bavorském klubu působí i reprezentační útočnice Lucie Voňková, dvojnásobná nejlepší fotbalista ČR. Bayern v osmifinále vyřadil Curych po výhrách 2:0 a 3:0.

Pokud by slávistky premiérově postoupily do semifinále elitní soutěže, narazí na Barcelonou, nebo norský Kvinner.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud