1. května 2019 • 18:58

Velké gesto! Turci zajistí Šuralovu (†28) rodinu a vyřadí jeho číslo

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Alanyaspor vyřadí na počest tragicky zesnulého fotbalisty Josefa Šurala číslo 90, které český reprezentant nosil v tureckém klubu na dresu. "Rozhodlo o tom vedení klubu," oznámil turecký celek na twitteru.



Alanyaspor se také postará o rodinu českého hráče, který přišel o život při pondělní autonehodě v 28 letech. Podle hráčova agenta Pavel Zíky ze společnosti Global Sports turecký klub dodrží celý Šuralův kontrakt včetně následné roční opce, tedy až do léta 2021.

"Klub se rozhodl pokračovat v plnění svých smluvních povinností vůči tragicky zesnulému Josefu Šuralovi a do budoucna finančně zajistí rodinu reprezentačního útočníka," uvedla na svém facebookovém profilu Česká asociace fotbalových hráčů s odkazem na informace od turecké hráčské asociace.

Šural po sobě zanechal manželku a dvě dcery, jedné je pět let a druhé teprve tři měsíce.

Dvacetinásobný český reprezentant, který přišel do Alanyasporu v lednu ze Sparty, zemřel v nemocnici po nehodě minibusu, jímž se s dalšími hráči vracel z nedělního ligového utkání na hřišti Kayserisporu.

Turecký Alanyaspor se rozloučil s tragicky zesnulým Josefem Šuralem
Turecký Alanyaspor se rozloučil s tragicky zesnulým Josefem Šuralem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud