23. července 2008 • 13:59

Hapal: Reprezentace? Ta se neodmítá

Autor: pj
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Pavel Hapal prozradil v on-line rozhovoru se čtenáři deniksport.cz, že by funkci asistenta trenéra reprezentace neodmítl. Mladou Boleslav však opustit nehodlá.



O Hapalovi se začalo mluvit v souvislosti s národním týmem před pár dny. Nový kouč Petr Rada později potvrdil, že nynější trenér Mladé Boleslavi je horkým adeptem.

ON-LINE ROZHOVOR NALEZNETE ZDE >>>

„Ale ještě má dost času přehodnotit všechny kandidáty,“ řekl v on-line rozhovoru Hapal. Ten zároveň prozradil, že na aktuální téma s Radou hovořil a zůstal s ním v kontaktu.

Ovšem pokud nastoupí k reprezentaci, ukončí své působení ve středočeském klubu? „Určitě ne. Mladé Boleslavi bych se i nadále věnoval naplno, i když je pravda, že by časové vytížení bylo daleko větší,“ uvedl Hapal.

Bývalý reprezentační fotbalista by chtěl s Boleslaví hrát ofenzivní a agresivní fotbal, díky čemuž by se klub zapojil do boje o mistrovský titul. „Přišlo hodně posil a věřím, že budeme hrát o přední příčky. Ale na všechno odpoví až samotná liga,“ dodal.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud