2. ledna 2009 • 14:00

Lukeš do Levski Sofia?

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - O třetího kvalitního hráče možná v průběhu zimní přestávky přijde Baník Ostrava. Po Svěrkošovi a Galáskovi se totiž chystá odejít také Martin Lukeš.



Pokud se kluby dohodnou, měl by zamířit do bulharského Levski Sofia, jehož dres obléká také exostravský David Bystroň.

Třicetiletý záložník, jenž v minulé sezoně prodělal těžké zranění kolene, se letos na podzim pětkrát objevil v základní sestavě Baníku. S klubem prodloužil smlouvu, ale jeho vedení mu umožnilo jednání o možném odchodu do Sofie otevřít.

„O Martinově zájmu odejít víme a za to, co v minulosti pro Baník udělal, mu nechceme stát v cestě,“ řekl Igor Bruzl, tiskový mluvčí Baníku.

Sám hráč ale zatím neví, zda do Bulharska skutečně přestoupí. „Ještě není nic hotovo, takže čekám, co se dozvím,“ pravil Lukeš. „Pro mě je to rozhodně zajímavá možnost, protože bych si ještě chtěl někde v zahraničí zahrát a trochu se zajistit. A velkou roli pro mě hraje i fakt, že v Levski Sofia hraje David Bystroň, se kterým se samozřejmě z dob, kdy hrál v Baníku, velmi dobře známe,“ dodal Lukeš.

Záložník Baníku nyní čeká, jak se dohodnou oba kluby. „Už příští týden může být o všem jasno. V této chvíli nevíme, zda se bude jednat o hostování nebo přestup, bude záležet na průběhu jednání. Ale věříme, že se dohodneme a Martinovi jeho zahraniční angažmá umožníme,“ dodal Bruzl.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud