6. května 2010 • 11:15

VIDEO: Ufff! Prohrávali 2:6, vyrovnali na 6:6

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Myslíte, že už jste ve fotbale viděli všechno? Pak se pozorně podívejte, co se ve středu stalo ve skotské lize. Tým Hibernian vedl nad Motherwellem už 6:2. Zdálo se, že se nemusí ničeho obávat. Do konce chybělo jen 25 minut, když Motherwell spustil přestřelku – 6:3, 6:4, 6:5, neproměněná penalta. A konečně 6:6, navíc díky naprosto úžasnému gólu. Tohle byla jízda jak z komiksu.



Absolutně, absolutně neuvěřitelné. Titulky skotských deníků se shodují. Fotbalový ráj i peklo, to podle toho komu fandíte. Motherwell předvedl jeden z nejúžasnějších stíhacích šturmů v historii fotbalu, za posledních 25 minut utkání proti Hibernianu srovnal ze 2:6 na 6:6.

„Nikdy jsem nebyl přítomen skvělejšímu zápasu, než byl tenhle,“ prohlásil motherwellský kouč Craig Brown, jenž dříve vedl i skotskou reprezentaci.

Neuvěřitelné vyrovnání Motherwellu ze 2:6 na 6:6:

Fotbalisté Motherwellu prohrávali už 2:6, ale nakonec dokázali vyrovnat
Video se připravuje ...

Sám přiznává, že za stavu 2:6 už v obrat nevěřil. Tehdy ale svým svěřencům řekl něco, co se stalo kouzelným zaklínadlem úspěchu: „Povídám jim: Kluci, jedním z nejhorších sportovních strachů je, když se obáváte o to, že ztratíte vedení. Dostaňte Hibernian pod tenhle tlak!“

Motherwellu se to povedlo. Na 6:6 vyrovnával jeho mladý útočník Lukas Jutkiewicz v nastaveném čase. A jak! Obtočil se kolem soupeřova beka a přenádhernou pumelicí z úhlu trefil vzdálenější šibenici.

„To byla trefa jak od Van Bastena!“ rozplýval se Brown nad gólem Angličana, jenž je v Motherwellu na hostování z Evertonu.

Až budete někdy přemýšlet, čím okouzlil právě fotbal celou planetu, vzpomeňte si na tento zápas.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud