10. května 2010 • 13:21

Sedm svlečených. Krásky fotbalistů zvou na MS

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Mistrovství světa se blíží a fotbalová horečka pomalu stoupá. Minulý týden lákali fanynky do Afriky Cristiano Ronaldo či Didier Drogba v boxerkách vyvedených v národních barvách, tentokrát si užijí mužští příznivci fotbalu. Prestižní fotograf Rankin nafotil pro firmu Umbro sedm manželek či partnerek světových hvězd. A rozhodně se je na co dívat.



Abbey Clancy, přítelkyně Petera Crouche, pózuje v dresu Anglie a s ní šest dalších žen, z nichž každá zastupuje jednu ze sedmi zemí, která už v historii dokázala získat trofej pro mistry světa - Argentinu, Brazílii, Anglii, Francii, Německo, Itálii a Uruguay.

Partnerky fotbalových hvězd lákají na světový šampionát:

Partnerky fotbalových hvězd lákají na světový šampionát
Video se připravuje ...

Rankin se inspiroval legendární kampaní firmy Umbro z roku 1967, ve které fandí dívky oblečené do košilí, jež připomínají fotbalové dresy. Na současných modelech spolupracovali známí umělci a návrháři právě ze zemí, ze kterých pocházejí pózující dívky.


Argentinu reprezentuje Luli Fernandez, přítelkyně Fernanda Gaga z Realu Madrid, Brazílii manželka gólmana milánského Interu Julia Cesara Susana Werner. Do francouzských barev se oblékla Charlene Suric, partnerka Gaëla Clichyho z Arsenalu. Její košili navrhl pařížský grafiti umělec a uznávaný módní návrhář Andre.

Zaira Nara, přítelkyně Diega Forlana pózuje v dresu Uruguaye
Zaira Nara, přítelkyně Diega Forlana pózuje v dresu Uruguaye


Za Německo zve do JAR Julia Godicke, Alice Bregoli je zase manželkou Alberta Gilardina, italského reprezentanta a hráče Fiorentiny. Vůbec první mistry světa z roku 1930 z Uruguaye reprezentuje přítelkyně útočníka Diega Forlána Zaira Nara.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud