27. července 2010 • 13:10

Matthäuse podváděla manželka. Bil mě, brání se

Autor: pla
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na fotbalovém hřišti byl zvyklý sbírat úspěch za úspěchem. V osobním životě teď ale bývalý německý fotbalový šampion Lothar Matthäus prochází peklem. Manželství s Lilianou Chudinovovou končí v slzách, 22letá Ukrajinka dokonce v televizním rozhovoru nařkla hvězdu z domácího násilí.



Seznámili se v roce 2007 na mnichovském Oktoberfestu, o dva roky později se už v Las Vegas vzali. Pro bývalého fotbalistu Lothara Matthäuse byl sňatek s modelkou Lilianou čtvrtým manželstvím. Rozhodně ne tím nejšťastnějším.

Novináři z bulvárního Bildu pozvali Matthäuse před pár dny k sobě do redakce a tam mu ukázali zajímavé fotky. Jeho Liliana na nich dovádí s italským podnikatelem Matteem na prosluněné Sardinii. „Říkala mi, že odjíždí pracovně,“ tvrdil zničený Matthäus.

606403:gallery:true:true

Jejich manželství tím definitivně krachlo, fotbalová legenda se s Lilianou v slzách rozešla. Ukrajinská dívka ale teď chce přesvědčit veřejnost, že obětí je ona a nikoliv Matthäus. O vztahu s mistrem světa 1990 promluvila otevřeně při televizní show stanice Sat1.

I ona plakala. A její vyprávění, to byl těžký kalibr. „Dala jsem mu své panenství. Co mi dal on? Jen mě bil,“ nařkla svého manžela. „Choval se ke mně jak k nějaké onuci. Jsem úplně na dně. Ó můj bože, vůbec o tom nedokážu mluvit.“

Její slova Matthäuse hodně nahněvala. 49letý fotbalový trenér odmítl, že by na ni kdy vztáhnul ruku. „Ta žena lže naprosto nehorázným způsobem.“

270095:gallery:true:true

Rozzlobily ho i další Lilianiny řeči. Půvabná bruneta tvrdila, že s Matthäusem už spolu dávno nežijí. A proto se prý za fotky s italským milencem nemusí vůbec stydět. Svého manžela označila za notorického žárlivce, který se s rozchodem nedokázal smířit.

Matthäus byl po takovém útoku zdrcený, navenek se ale snažil zachovat si tvář. „Už nic nebudu komentovat, zbytek ponechám na svých právnících.“

Vstoupit do diskuse
6

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud