13. srpna 2010 • 10:38

VIDEO: Bolt trénoval s Bayernem. Chce za něj hrát

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Nejrychlejší muž na světě si řekl o zajímavé angažmá. Usain Bolt sice ukončil atletickou sezonu kvůli bolestem zad, na fotbal si ale pořád troufá. Když ho v Německu pozvali na trénink Bayernu Mnichov, užaslým hvězdným fotbalistům předvedl, že to s míčem opravdu umí!



Jindy všichni kolem žadoní o jejich podpisy, teď se ale fotbalisté Bayernu sami těšili na hvězdnou návštěvu. Do jejich tréninkového kempu se přišla podívat atletická ikona Usain Bolt, která kvůli svým zdravotním problémům nedávno ukončila sezonu.

Jestli si Ribéry a spol. mysleli, že se Bolt jen tak nedbale a ospale projde po stadionu, tak se velice mýlili. Jamajský blesk se zájmem nakukoval do kabiny, bavil se s místními zaměstnanci o vybavení posilovny.

Pak zašel i za hráči k tréninkové ploše. Právě klusali kolem, když si špičkou nadzvihl míč a několik vteřin s ním ve vzduchu žongloval. Někdo z fotbalistů Bayernu uznale hvízdnul, host z daleka se v nožičkách rozhodně nenechal zahanbit.

Jak Bolt trénoval s Bayernem:

Hráči k němu brzy zamířili, potřásali si rukou. „Vždycky jsem byl velkým fotbalovým fanouškem,“ svěřoval se jim. Kromě povídání došlo i na focení, společný obrázek si nechaly udělat i hvězdy posledního mistrovství světa Schweinsteiger s Müllerem.

Sprinter ještě stačil Ribéryho naučit svou slavnou pózu střílejícího lukostřelce, pak už jen kouči Louisovi van Gaalovi v žertu slíbil: „Budu na sobě hodně pracovat, abych mohl příští sezonu hrát za Bayern!“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud