21. října 2010 • 11:15

VIDEO: Zfetovali soupeře a hráči padali jako hrušky

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbal v Peru není procházka růžovou zahradou. A to ani ve druhé lize. Na přímo mafiánský způsob boje doplatili podle všeho čtyři hráči týmu Hijos de Acosvinchos, kteří ve víkendovém duelu na hřišti Sportu Ancash zkolabovali. A šéf jejich týmu hned obvinil soupeře, že jeho hráče zdrogoval - omamné látky jim měli namíchat do pití.



Přítomnost nespecifikované omamné látky v těle kvarteta fotbalistů prý dokázaly i následné testy. Américo Ibaňez tvrdí, že realizační tým Ancashu dal jeho hráčům o poločase vodu, do které ale byla zamíchána sedativa.

Postižení se napili a dostali závrať, motala se jim hlava. Když pak vraceli pití svým soupeřům, trenéři jim prý urychleně brali lahve, aby se z nich nemohli napít. Jeden ze zkolabovaných fotbalistů byl dokonce převezen do nemocnice s podezřením na srdeční selhání.

Utkání se i přes poločasový incident dohrálo a domácí v něm zvítězili 3:0. "Máme výsledky testů a budeme to hlásit. Očekáváme, že ti, kteří jsou za to odpovědní, budou potrestáni," uvedl Ibaňez.

Jeho protějšek José Mallqui z celku Sport Ancash tvrdil, že za špatný zdravotní stav hráčů mohlo grilované kuřecí maso, které snědli před zápasem. S tím však Ibaňez nesouhlasí. "Pokud by to bylo z kuřecího masa, symptomy by byly úplně jiné," tvrdil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud