9. září 2011 • 17:29

Těla hokejistů přivážely do márnice náklaďáky

Autor: oj
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zoufalí pozůstalí dlouho marně čekali před nemocnicí, až sanitky začnou přivážet těla obětí strašné letecké katastrofy, při které zemřelo 43 lidí včetně našich třech zlatých hochů, Karla Rachůnka, Jana Marka a Josefa Vašíčka. Do poslední chvíle doufali v zázrak. Těla jejich blízkých po hodinách přivezly náklaďáky.



Když po dvou hodinách nekonečného čekání, začali těla přivážet na korbách náklaďáků, byl to hrozivý důkaz, že jejich blízcí nežijí. „Nikdo nám nic neřekne. Nikdo naše chlapce nepotřebuje... Kašlou na ně,“ plakala matka jednoho z mrtvých hokejistů.

Záchranáři opatrně překládali těla obětí zabalená v černých pytlech na nosítka a odnášeli je do nemocnice. Jen pár minut poté vstoupili do nemocnice první rodiče, aby identifikovali tělo svého mrtvého syna. Za okamžik vyšli zhroucení.

Naději na přežití mají jen dva

Naději už mají pouze dvě rodiny. Pád letadla přežil pouze jeden z hokejistů Alexandr Galimov. O život v nemocnici bojuje i letecký inženýr Alexandr Sizova. Zdravotní stav obou je ale kritický a svůj boj nemají ještě zdaleka vyhraný.

Těla mrtvých hokejistů odnáší do nemocnice
Těla mrtvých hokejistů odnáší do nemocnice

Vstoupit do diskuse
7
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud