12. září 2011 • 12:19

Demitrovy ostatky dorazily vrtulníkem, čekala na ně jeho žena

Autor: pet
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Tělo jedné z největších osobností slovenského hokeje Pavla Demitry (†36) už je na Slovensku. V neděli ho letecky dopravili z Moskvy do Bratislavy, odkud jej pak vrtulníkem transportovali do Trenčína. Tam si rakev osobně převzala Demitrova manželka Mária.



Ta už v sobotu při vzpomínkové akci v Trenčíně zkolabovala, ale na poslední cestu svého milovaného Paľa síly našla. Spolu s dalšími blízkými čekala na trenčínském letišti na vrtulník, který přivezl Demitrovy ostatky.

Veřejné poslední rozloučení s Demitrou proběhne ve čtvrtek, soukromý pohřeb v kruhu rodiny a nejbližších přátel o den později.

Pavol po sobě zanechal vdovu a dvě děti – syna Lucase a dceru Zaru. Její dvojče – syn Tobias – zemřelo před šesti lety krátce po porodu kvůli vrozené vadě dýchacích cest.

Slovenský hokejový svaz sáhl ke stejnému opatření jako český: Na počest Demitry už nebude jeho číslo 38 v reprezentaci nosit žádný jiný hráč.

Ostatky Pavola Demitry si převzala na letišti v Trenčíně jeho manželka. Přišli také Marián Gáborik, Marcel Hossa a jeho bratr Marián Hossa:

Ostatky Pavola Demitry si převzala na letišti v Trenčíně jeho manželka
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak projížděl smuteční konvoj s Demitrovou rakví Trenčínem:

Za rakví s ostatky Pavla Demitry kráčejí po trenčínském letišti jeho nejbližší
Za rakví s ostatky Pavla Demitry kráčejí po trenčínském letišti jeho nejbližší

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud