31. ledna 2012 • 09:15

Neskutečné! Bitkaři z Čechova učí rvačkám už i malé děti!

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO Z ČECHOVA – Koukají na ně skrze prsty a jim je to jedno. V Čechově si dělají hokej po svém. Fauly, rvačky, násilí. To vše jim je vlastní spíše než góly, příhry či pohledné kličky. Přímo na jejich stadionu se lze přesvědčit, že pro bitky připravují už malé děti.



Otcové na tribuně zaťaté pěsti, svým potomkům hrozí a pobízejí je k větší aktivitě – rozuměj agresivitě. Trenéři vymýšlejí jedno cvičení na stabilitu za druhým, led mají svěřenců úplně plný. Viťaz je v Čechově vším, reprezentací celé oblasti.

V největším tamním obchodním centru má důstojný fanshop s nabídkou pestřejší než přední české kluby. A s jasnou tématikou. Bitky. Upomínkové triko na legendární a podlou řežbu s Omskem z roku 2010, kvůli které se zápas nedohrál, je doplněno hrdým nápisem: Byl jsem u toho. Tehdy se musel pěstím bránit i hvězdný Jaromír Jágr, nevídané.

Další předměty jsou opatřeny fotkami největších drsňáků mužstva, stkví se na nich Jeremy Jablonski, Jon Mirasty a další. Jsou skutečnými modlami. A KHL jejich řádění jen přihlíží, když už trestá, tak vzápětí uděluje amnestii.

VIDEO: V Čechově se perou už i malé děti

Ve Viťazu učí rvačkám už i děti.
Video se připravuje ...


Tak jako v případě Jablonského. Za brutální faul na Alexandra Rjazanceva si vysloužil stopku do konce sezony. Stačilo trochu breku, házení popela na vlastní hlavu a přišlo omilostnění. Už v úterý mohl Kanaďan nastoupit proti Popradu.

„Jejich filozofie je špatná a dělají ostudu celé naší soutěži. Mělo by se s tím něco dělat,“ zlobil se v listopadu Jevgenij Cybuk, šéf Traktoru Čeljabinsk. Přitakávala mu většina dalších manažerů, jenže marně.

Vedení ligy si z nějakého důvodu pokřivené dítě hýčká a nechává ho při životě. Ačkoliv její kvalitu rozhodně nijak nezvedá a na konto střídá porážku za porážkou. Na moderním stadionku si diváci více pochutnají na rohovnických kláních než vítězných zápasech.

Však si také Jablonski při své obnovené premiéře vykoledoval odměnu. Trenér mu udělil kapitánské „C“.


Dnes můžete opět prokázat své znalosti v soutěži iSport Expert. Otázka pro dnešní den zní:

Porazí hokejisté Čechova, nejhoršího týmu KHL, doma v normální hrací době Poprad?



Aréna Viťazu Čechov.
Aréna Viťazu Čechov.


 

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud