31. ledna 2012 • 18:19

Ani Jablonski nepomohl, popradští mladíci si poradili s Čechovem

Autor: lah, iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUTĚŽ O 3D TELEVIZOR | Přežili ve zdraví a navíc jejich totálním výprodejem prořídlá družina veze z možná nejobávanějšího stadionu na světě tři body. Popradští Lvi v Čechově, za který opět - a dokonce jako kapitán - nastoupil omilostněný rabiát Jeremy Jablonski, vyhráli jasně 3:0. V soutěži iSport Expert tak v úterý uspěli všichni ti, kteří Čechovu nevěřili a na otázku, jestli v normální hrací době porazí Poprad, odpověděli NE. Celkem odpovědělo správně 707 tipujících, 225 pak využilo žolíka. Nejblíže výhře má jeden soutěžící s 10 správnými tipy v řadě.



Kamarádi jim mizeli po Evropě, oni se chystali na předposlední výjezd sezony. Popradští před uzávěrkou přestupového termínu sledovali, jak jejich soupiska řídne a řídne.

Klub vzdal boj o play off a rozhodl se šetřit. Což mu uzavřená soutěž dovoluje. Hlavní hvězdy musely před posledními osmi zápasy odejít.

Tomáš Netík s Karlem Pilařem zamířili do švédského Växjo, brankář Tomáš Duba pro změnu posílil prvoligový Chomutov, aby mu pomohl do baráže a následně extraligy.

Pryč z kádru trenéra Radima Rulíka jsou i Jaroslav Kristek (Košice) či Martin Chabada (Biel).

Pod Tatrami počítají, že se většina prodaných do klubu vrátí. Zbylé torzo Lvů vedené kapitánem Lubomírem Bartečkem v pondělí dorazilo do Čechova, kde nakonec slovenský tým slavil čtvrté vítězství v řadě.

Laco má nejvíce vychytaných nul

Domácí Viťaz, nejslabší tým soutěže, nedokázal ani jednou překonat slovenského brankáře Jána Laca a Lvi si připsali výhru 3:0. Laco vychytal čisté konto popáté v sezoně, žádný jiný brankář v KHL nemá v tomto směru lepší bilanci.

Dvěma góly a asistencí se na výhře podílel český útočník Štěpán Novotný, kterému u obou branek asistovali další český forvard Jiří Sekáč a Slovák Rastislav Špirko, autor posledního gólu zápasu. I přes řadu odchodů hráčů v poslední době zažívají Lvi nejúspěšnější období v sezoně, jejich maximem před aktuální sérií byly dvě výhry za sebou.

Kontinentální hokejová liga:
Novosibirsk - Novokuzněck 3:2 po sam. nájezdech, Čerepovec - Dinamo Minsk 2:4, Nižnij Novgorod - Chabarovsk 3:2 po sam. nájezdech (za hosty Petružálek 1+0), Viťaz Čechov - Lev Poprad 0:3 (Novotný 2+1, Sekáč 0+2), CSKA Moskva - Spartak Moskva 4:1.

Bitka šílenců z Čechova, kteru předvedli proti Lvu Poprad
Bitka šílenců z Čechova, kteru předvedli proti Lvu Poprad

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud