22. března 2012 • 09:53

VIDEO: Hokejista KHL hlavičkoval do vlastní branky

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Magneticky přitahuje nesmyslnosti. Dává góly o zadní mantinel, pak si hlavičkuje do vlastní branky. Andrej Zubarev je oporou obrany Atlantu, ale občas předvede hodně kuriózní kousky. Tak jako v právě probíhající sérii s Petrohradem. Jeho vlastenec byl vskutku výstavní.



Nešťastník nejvyššího formátu. Nejprve dostane golfákem od modré čáry do hlavy, pak ještě sleduje, že puk tečoval za vlastního gólmana. Pondělní duel s Petrohradem byl pro Zubareva hodně smolným.

Štěstí pro něj bylo snad je to, že mu rána Dmitrije Kalinina nezpůsobila žádné zranění. Každopádně i díky jeho „trefě“ Atlant prohrál inkriminovaný duel 1:5 a v sérii s mašinou Miloše Říhy ztrácel už 0:3 na zápasy.

Pak se ovšem dokázal zderchat ve středu už byl stav tohoto čtvrtfinále KHL jen 3:2 pro favorita.

Mimochodem, Zubarev… Umí pěkně kuriózně skórovat i do branky soupeřů. Stačí se podívat na jeho gól do sítě Čerepovce v předchozím kole vyřazovacích bojů.

Prásknul ranou do zadního hrazení, odraz poslal kotouč kamsi do výše, aby nakonec spadl na záda brankáře Severstalu a následně za čáru. To bylo radosti… V pondělí o poznání méně.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud