26. června 2012 • 18:00

Divizní soupeři Lva: Blázni z Čechova, obr Arťuchin nebo Slovan Bratislava

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejistá Lva Praha byli v KHL zařazeni do Bobrovovy divize společně s dalšímí nováčky z Bratislavy a Doněcka. Jací jsou zbývající divizní soupeři? Bohatý Petrohrad, mistr z Moskvy a vrazi z Čechova. Pěkně atraktivní skupinka.



Viťaz Čechov
Co víc říkat. Několika hráčům z tohoto týmu by slušel spíš boxerský pás než Gagarinův pohár. Rvačky, fauly a skandály provázejí každý ročník Čechova, ze sestavy sice zmizela loňská řeznická trojka Jablonski - Mirasty - Brennan, Viťaz už ale angažoval například Trevora Gilliese.

SKA Petrohrad
Nejbohatší a nejatraktivnější možný soupeř. Na střídačce Miloš Říha, v bráně Jakub Štěpánek, v útoku Petr Průcha. Další známá jména jsou produktivní nor Thoresen, obr Arťuchin, nebo šikula Afinogenov.

Dynamo Moskva
Poslední mistr, v jehož sestavě je například Marek Kvapil nebo bývalý slávista Dominik Graňák. Další silný soupeř pro pražský tým.

Dinamo Riga
Stejně jako jeho sestava, i dresy týmu připomínají lotyšský národní tým. Arena Riga bývá na každý zápas plná a hraje se před skvělou atmosférou. Na další sezonu přibral tým posily se zámořskými zkušenostmi, Roba Schrempa, Alexandra Girouxe, nebo těžkou váhu Raitise Ivananse.

Slovan Bratislava
Stejně jako Lev Praha nováček soutěže, který svůj tým bude mít složen především ze slovenských hráčů. Objeví se ale i pro Čechy známá jména jako bývalý hráč Liberce Milan Bartovič nebo Mário Bližňák.

Donbass Doněck
Dalším nováčkem KHL je ukrajinský Donbass. Maličkému, jen čtyřtisícovému stadionu šéfuje ze střídačky slovenský kouč Július Šupler a tým bude lákat fanoušky především na hráče jako je například Karel Pilař, Václav Nedorost nebo letošní objev MS v hokeji Ján Laco. V sestavě jsou i hráči se zkušensotmi z NHL Petteri Wirtanen nebo Erik Ersberg.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud