2. července 2012 • 21:43

Radulov podepsal čtyřletou smlouvu s CSKA Moskva

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ruský hokejový útočník Alexandr Radulov se po krátkém intermezzu v Nashvillu vrací do KHL. Nejlepší a nejproduktivnější hráč základní části této prestižní evropské soutěže podepsal čtyřletou smlouvu s CSKA Moskva, který v červnu získal jeho práva z Ufy.




V dresu týmu Salavat Julajev působil Radulov od roku 2008 a zařadil se mezi největší osobnosti KHL. V posledních třech letech dostal Zlatou hokejku pro nejlepšího hráče ligy a v krátké historii soutěže je jejím nejproduktivnějším hráčem a nahrávačem.

Po brzkém vyřazení Ufy v play off odešel pětadvacetiletý Radulov letos v březnu do Nashvillu, kde působil před svým návratem do Ruska v roce 2008. V základní části NHL stačil odehrál devět zápasů, dalších osm si připsal ve Stanley Cupu.

Po sezoně vedení Predators oznámilo, že o služby důrazného křídelního útočníka už nemá zájem. V ruském tisku se spekuluje o tom, kolik si dvojnásobný mistr světa Radulov v CSKA vydělá.

Hovoří se o částce přes devět milionů dolarů ročně, to však jeho agent Jurij Nikolajev popřel. "Ta částka není vyšší, než dostával Jaromír Jágr v Avangardu," uvedl Nikolajev. Česká hvězda brala v Omsku sedm milionů dolarů za sezonu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud