Jakub Hlaváč
25. září 2012 • 10:01

Parádní akce! Hvězdný hokejista Dacjuk (ne)skóroval hlavičkou

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obvykle kouzlí s hokejkou, ale teď se gólový virtuóz Pavel Dacjuk rozhodl překonat gólmana hlavičkou. V duelu jeho CSKA Moskva s Omskem se mu podařilo helmou dopravit puk do sítě, jenže sudí nekompromisně rozpažili. Branka nemohla platit. Přesto to byl parádní kousek.



Baví se, užívají si. Ruské hvězdy se po návratu do vlasti a klubů KHL dokážou při hokeji pořádně odvázat. Alexandr Ovečkin si užívá pořádnou dávku prostoru v Dynamu, Ilja Kovalčuk si na dres hned přišil kapitánské „C“ v Petrohradu.

A génius rychlých kliček Pavel Datsjuk si v pondělí poprvé v sezoně zahrál za CSKA, které opora Detroitu během výluky posílila. Byla z toho výhra 1:0 nad Omskem a jeden okamžik do hvězdných momentů sezony.

„Bohužel ale do hvězdných momentů neuznaných gólů,“ litoval úřadující mistr světa. „Je škoda, že se ta branka nemohla počítat, už jsem celou akci viděl i ze záznamu,“ říkal po duelu.

A hned přidával, že při fotbalových kratochvílích je ve hře hlavou velmi dobrý. „Když už se ke mně dostane míč, tak do toho jdu,“ smál se. V hokeji mu to ovšem moc platné není, hráč nesmí skórovat úmyslným pohybem těla. Pouze hokejkou, případně náhodnými odrazy.

VIDEO: Tenhle gól stojí ze shlédnutí.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud