15. ledna 2013 • 13:58

V NHL Višňovského suspendovali, přesto chce v Praze hrát

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Až dnes bude Slovan proti Lvu hájit vzájemnou neporazitelnost, bude přitom pravděpodobně i Ľubomír Višňovský. Špičkový obránce, který má smlouvu v NHL i nadále trucuje a hodlá hájit barvy Slovanu Bratislava ve večerním utkání proti Lvu Praha (19:00, Sport 1).



Nejproduktivnější bek NHL sezony 2010/2011 ještě nezkousl výměnu z Anaheimu do New York Islanders a do americké metropole se mu stále nechce, i když už dvakrát odtamtud dostal letenky.

"Venku sněží, letadla nelétají," vtipkoval pro hcslovan.sk šestatřicetiletý hokejista. Zároveň dodává, že se rozhodně nechce tvrdohlavě s vedením rozhádat, ale že stojí o dohodu. Prý má pro setrvání v KHL své důvody. Hrát dnes hodlá ale i přes suspendaci od vedení zámořského klubu.

Višňovský ale využívá toho, že mezi KHL a NHL stále není dohoda. Ruská liga je tak jediná, kde stále může nastupovat. "Ale Islanders jednají velmi korektně, rozumím jím, že nechtějí ztratit hráče. Kdybych byl na jejich místě, choval bych se úplně stejně," vysvětloval v pondělí na tréninku ještě na Slovensku.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud