František Suchan
19. října 2013 • 21:31

Růžový Lev pomůže. Kapitán Novotný dá za svůj dres i 30 tisíc

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na ledě sice růžová síla na rudou mašinu CSKA nestačila, i tak ale bude pomáhat. Unikátní lví dresy ze sobotního utkání (1:2) půjdou do dražby a výtěžek poputuje organizaci Mamma HELP, která podporuje ženy s rakovinou prsu.



MATCH OVERVIEW LEGACY
19. 10. • 17:30
HC Lev Praha
HC Lev Praha
1:2
ONLINE
19. října
17:30
CSKA Moskva
CSKA Moskva
Góly

Domácí: 22:01. Řepík

Hosté: 07:26. Morozov, 40:15. Žarkov

Sestavy

Domácí: Vehanen – Gragnani, Němec, Ševc, Nakládal, Jaakola, O'Byrne, Humphries – Klepiš, Zackrisson, Thörnberg – Novotný, Azevedo, Ridderwall – Řepík, Vrána, Birner – Sekáč, Tatíček, Cingel.

Hosté: Staňa – Pervyšin, Mišarin, Naumenkov, Gončarov, Ogurcov, Markov, Kurbatov – Grigorenko, Prochorkin, Žarkov – Zubov, Filppula, Žarkov – Saprykin, Něprjajev, Morozov – F.Fedorov, Fefelov, Ljubimov – Zajnulin.

Rozhodčí

Stadion

Hráči charitativní akci přivítali. „Každý věděl, proč se tohle dělalo, náš management na tom odvedl kus dobré práce. Škoda jen, že ty dresy nejsou vítězné. Možná by se to dražilo o trochu líp. Ale doufám, že lidi nějakou korunu pustí, je to na opravdu správnou věc,“ nadhodil kapitán Jiří Novotný, který se sám do aukce pustí, půjde mu o vlastní trikot.

„Kdyby měl stát cokoliv. Snad ho někdo nenapálí… Nevím, jak se ceny pohybují, ale na dvacet, třicet tisíc bych šel,“ naznačil.

O tom samém popřemýšlí i Michal Řepík, který v růžové trefil jediný gól týmu. „Uvidíme,“ pokýval. „Hlavně je dobře, že se tohle udělalo, jsme rádi, že můžeme nějak pomoct,“ dodal.

Kdo čeká, že ve lví kabině při oblékání padaly narážky na svalnatá těla, soukaná do růžové barvy, plete se. „Spousta z nás je z Ameriky zvyklá na podobné akce, zvlášť na farmách se dělají často,“ přiblížil Řepík. „Taky jsem už hrával třeba s růžovou hokejkou nebo rukavicemi,“ souhlasil Novotný.

Jim růžová barva štěstí nepřinesla, těm, kdo její pomoc zprostředkovaně využijí, ale bude platná, jak jen to půjde…



Kapitán Lva Jiří Novotný byl po utkání hodně zklamaný
Kapitán Lva Jiří Novotný byl po utkání hodně zklamaný

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud