4. února 2014 • 13:50

NEJ brankářský zákrok týdne v KHL? Semafor obránce Blaťáka!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Kategorie těch nejlepších brankářských zákroků bývá většinou opravdu doménou mužů v maskách, nicméně v ruské KHL se do výběru nejkrásnějších počinů týdne probojoval i český obránce Miroslav Blaťák. A nejenže probojoval, on dokonce vyhrál!



Ostřílený český bek hájící v KHL barvy Omsku se blýskl svým gólmanským uměním v zápase s Jugrou. Avangard na konci duelu prohrával 1:2 a sáhl ke hře bez brankáře. Když pak Blaťák chtěl půl minutu před koncem rozjet jednu z posledních šancí na vyrovnání, jeho spoluhráč přišel o puk a soupeři se řítili na prázdnou branku.

VIDEO | Podívejte se na Blaťákův zákrok

Shodou okolností puk získal český útočník Radek Smoleňák, který vypálil mezi dvěma obránci. Jenže ke střele se odvážně vrhla právě Blaťák a zlínský odchovanec ji dokázal ukázkovým "semaforem" i bez lapačky zneškodnit.

Luxusní zákrok byl ale Omsku nakonec k ničemu, svěřenci Miloše Říhy už vyrovnat nedokázali a prohráli 1:2. Blaťáka teď ale může hřát aspoň vítězství v anketě, kde překonal i dalšího krajana Jakuba Šěpánka, který skončil až na druhém místě.

VIDEO | Podívejte se na všech TOP 10 zákroků předminulého týdne KHL

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud