27. března 2014 • 08:03

Petrohradu hrozí konec! Kovalčuk se popral a křičel na střídačku soupeře

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté mocného SKA Petrohrad jsou favority na vítězství Gagarinova poháru snad každý rok a letos je tlak na klubové hvězdy díky mocnému letnímu posilování ještě o kousek větší. Teď ale slavný klub prohrává ve čtvrtfinále s Jaroslavlí 2:3 na zápasy a včerejší porážku těžce nesl lídr Ilja Kovalčuk.



Dmitrij Kalinin, Roman Červenka , Alexej Ponikarovskij, Patrick Thoresen a na vrcholu Ilja Kovalčuk. Co jméno, to v hokejovém světě pojem. Každý z nich hrál NHL a na evropské scéně patří mezi absolutní špičku. Hráči SKA teď ale i s partou zkušených bojovníků čelí vyřazení z play off.

VIDEO: Rvačka Kovalčuka s Holosem

Houževnatá parta Jaroslavle vedená dvojicí útočníků Plotnikov - Konkov zvítězila ve včerejším duelu na ledě svého soka v poměru 3:2 a nic na tom nezmohly ani dvě nahrávky domácího Romana Červenky , který je tak se sedmnácti body nejproduktivnějším mužem letošních vyřazovacích bojů.

Závěr zápasu pak v hlučné atmosféře neunesl kapitán Ilja Kovalčuk, který se popral s šestadvacetiletým norským zadákem Jonasem Holosem. Ten se spíš jen kryl před údery rozzuřeného metrákového veterána. Kovalčuk tedy vyslal jasný signál, že jeho mužstvo sice prohrálo, ale rozhodně se nehodlá vzdát.

Další utkání, možná poslední, je na programu v pátek.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud