25. listopadu 2014 • 09:49

Blázen Nazarov znovu úřaduje. Po bitkaři hodil lahev s pitím

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou to jen dva měsíce, co si trenér Andrei Nazarov z Barysu Astana musel odsedět šestizápasovou stopku kvůli nezvládnutým emocím v zápase proti Vladivostoku a čtyřicetiletý bouřlivák řádil znovu. Jeho dalším excesem byla hozená lahev s pitím na rváče Alexandra Svitova z Kazaně. Disciplinární komise dnes Nazarovovi dala čtyřzápasový distanc a kazašskému klubu udělila pokutu sto tisíc rublů (49 tisíc korun).



Svitov je obr, který si nebere servítky. Dvaatřicetiletý útočník se shozením rukavic dvakrát neváhá, s výškou přes metr devadesát a s více než stodeseti kilogramy si může dovolit na každého a většinou mívá převahu. Neštítí se i udeřit hráče, který leží na ledě. Proti Astaně byl jeho soupeřem teprve devatenáctiletý Kazach Damir Ryspajev a nutno říct, že si nevedl zle.

VIDEO: Bitka Svitova s Ryspajevem

Přesto Nazarov z této pěstní výměny nebyl zrovna nadšený. Možná by se raději statnému Svitovovi postavil sám, přece jen v NHL před lety zvládal i 30 bitek v sezoně. A tak když ruský soupeř mířil skrze střídačku do šaten, nezapomněl na něj hostující kouč ještě křiknout.

A nakonec nezůstalo u slov, Nazarov po provokujícím Svitovovi ještě mrskl lahev s pitím a následovala dlouhá rozmluva se sudím. Ten pak vykázal trenéra ze střídačky a bylo hotovo...

VIDEO: Nazarov po Svitovovi hodil lahev s pitím

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud