1. listopadu 2018 • 20:52

Řepík řídil v KHL obrat Slovanu gólem a asistencí. Trefil se i Polák

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Devátý gól Michala Řepíka v sezoně pomohl hokejistům Slovanu Bratislava ukončit v KHL sérii čtyř porážek. Slovenský klub doma zvítězil nad Novosibirskem 3:2, Řepík se o post nejlepšího českého střelce dělí s Jiřím Sekáčem z Kazaně.



Řepík sedm minut před koncem vyrovnal, když ranou bez přípravy z kruhu pro vhazování využil přesilovku. O minutu později v další početní výhodě Slovanu rozhodl zápas Chad Rau po přihrávkách Řepíka a dalšího českého útočníka Rudolfa Červeného.

Skóroval také Vojtěch Polák z Vladivostoku, který však v Omsku podlehl 3:4. Karel Kubát si v dresu hostujícího Admiralu připsal asistenci.

Hokejisté Čerepovce prohráli v Nižním Novgorodu vysoko 2:7. Brankář hostů Dominik Furch střídal po čtvrtém inkasovaném gólu v 23. minutě, ale ani jeho náhradník Alexej Artamkin nápor domácích střelců nezastavil. Severstal prohrál potřetí za sebou a v Západní konferenci je předposlední.

Barys Astana zachránil mohutným finišem bod z utkání proti Čeljabinsku. Domácí tým ještě na konci 59. minuty prohrával 1:3, ale kanadský obránce Darren Dietz pak v power play dokázal dvěma góly během pouhých 24 vteřin ztrátu smazat. Čeljabinsk nakonec vyhrál brankou v prodloužení.

Čtvrteční výsledky KHL:

Barys Astana - Čeljabinsk 3:4 v prodl.,
Ufa - Spartak Moskva 3:4,
Nižnij Novgorod - Čerepovec 7:2,
Slovan Bratislava - Novosibirsk 3:2 (za domácí Řepík 1+1, Červený 0+1),
Omsk - Vladivostok 4:3 (za hosty V. Polák 1+0, Kubát 0+1),
Dinamo Minsk - Kunlun Red Star 4:1,
Dinamo Riga - Jaroslavl 3:2.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud