19. listopadu 2019 • 20:16

Langhamer vychytal Magnitogorsk, rozhodl obránce Jordán

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový brankář Marek Langhamer výrazně pomohl Chabarovsku k vítězství 3:2 nad Magnitogorskem. Reprezentační gólman si v utkání KHL připsal 37 úspěšných zákroků a Amur doma vyhrál podruhé za sebou.



Rozhodující branku vstřelil ve 40. minutě krátce po skončení přesilové hry Michal Jordán, pro kterého to byla druhá trefa v sezoně. Dvě asistence si připsal kapitán Chabarovsku Tomáš Zohorna, který si upevnil pozici nejproduktivnějšího hráče týmu.

Útočníci Lukáš Sedlák a Tomáš Hyka se podíleli na obou gólech Čeljabinsku, ale Traktor prohrál domácí duel s Jokeritem Helsinky 2:5 a po páté prohře za sebou má na dně Východní konference už čtyřbodovou ztrátu na předposlední Chabarovsk. Sedlák si ve třetím zápase v řadě připsal gólovou asistenci, to už ale hosté vedli 3:0 a i po inkasované brance měli navrch. Hyka stanovil v závěru konečné skóre a šestého gólu v ročníku se dočkal po více než měsíci od hattricku do sítě Dinama Riga.

Jekatěrinburg s Jakubem Kovářem v brance po čtyřech vítězstvích prohrál na ledě Barysu Nur-Sultan 2:3 v prodloužení. Právě v hale kazašského celku úspěšná série Avtomobilistu na konci října začala, tehdy tam Kovářův tým vyhrál v prodloužení 4:3.

Výsledky:

Chabarovsk - Magnitogorsk 3:2 (za domácí Jordán 1+0, T. Zohorna 0+2), Barys Nur-Sultan - Jekatěrinburg 3:2 v prodl., Čeljabinsk - Jokerit Helsinky 2:5 (za domácí Hyka 1+0, Sedlák 0+1), Nižnij Novgorod - Dinamo Minsk 3:2.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud