27. února 2020 • 21:58

Jaškin zakončil KHL na druhém místě produktivity i mezi střelci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český útočník Dmitrij Jaškin z Dynama Moskva zakončil základní část KHL jako druhý nejproduktivnější hráč i druhý nejlepší střelec soutěže. V dnešním posledním zápase na ledě Dinama Minsk dal jeden gól, hostům to však na výhru nestačilo a prohráli 3:4.



Jaškin v 17. minutě zvyšoval na 3:1, ale Dynamo Moskva náskok neudrželo a po třech inkasovaných brankách ve druhé třetině prohrálo. Český útočník díky gólu uzavřel základní část s bilancí 31 branek a 32 přihrávek a udržel druhé místo v kanadském bodování i v tabulce střelců.

V produktivitě zaostal o dva body za spoluhráčem Vadimem Šipačovem (17+48) a před druhým Kirillem Kaprizovem z CSKA Moskva (33+29) udržel o bod druhé místo. Mezi střelci šestadvacetiletý Jaškin, kterého s Dynamem čeká v prvním kole play off Spartak Moskva, nestačil pouze na Kaprizova.

Výsledky:

Čeljabinsk - Magnitogorsk 2:1, Kazaň - Jekatěrinburg 0:3, Dinamo Minsk - Dynamo Moskva 4:3 (za hosty Jaškin 1+0), CSKA Moskva - HK Soči 6:0 (Sekáč 0+1), Viťaz Podolsk - Jaroslavl 5:4 po sam. nájezdech (za domácí Jeřábek 0+1).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud