22. září 2020 • 21:49

Kovář prodloužil sérii Jekatěrinburgu, Jaroslavli zkontumovali duel

Autor: ČTK, ros
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Jekatěrinburgu bodovali i v osmém zápase nové sezony KHL, doma ale prohráli 3:4 v prodloužení s Viťazem Podolsk. Brankář domácího týmu Jakub Kovář zneškodnil 32 střel, v 64. minutě ho však po samostatné akci překonal lotyšský útočník Kaspars Daugavinš.



Bod vychytal také gólman Chabarovsku Marek Langhamer. Amur ztratil na ledě Nižněkamsku dvoubrankový náskok a podlehl 2:3 po nájezdech. Rozhodla až sedmá série, v níž skóroval slovenský útočník Libor Hudáček, zatímco někdejší první hráč draftu NHL Nail Jakupov neuspěl.

Hokejisté Jekatěrinburgu bodovali i v osmém zápase nové sezony KHL, doma ale prohráli 3:4 v prodloužení s Viťazem Podolsk
Hokejisté Jekatěrinburgu bodovali i v osmém zápase nové sezony KHL, doma ale prohráli 3:4 v prodloužení s Viťazem Podolsk

Jaroslavl kvůli koronavirové nákaze v mužstvu nedorazila k odloženému utkání s Kunlunem. Čínský klub zvítězil kontumačně a připsal si poprvé v sezoně dvoubodový zisk.

Výsledky KHL:

Čeljabinsk - Čerepovec 0:1, Jekatěrinburg - Viťaz Podolsk 3:4 v prodl., Ufa - HK Soči 2:3, Kazaň - Omsk 2:1 po sam. nájezdech, Nižněkamsk - Chabarovsk 3:2 po sam. nájezdech, Kunlun Red Star - Jaroslavl technická výhra domácích.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud