28. března 2021 • 16:38

Hrubec slaví postup! V šestém zápase pochytal 42 střel Magnitogorsku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Šimon Hrubec vychytal hokejistům Omsku postup do semifinále play off KHL. Avangard zvítězil v šestém čtvrtfinálovém utkání na ledě Magnitogorsku i díky 42 úspěšným zákrokům českého gólmana 5:1 a sérii vyhrál 4:2. Dalším soupeřem Omsku bude druhý nejlepší tým základní části a vítěz Východní konference Kazaň.



Hrubce dnes překonal jen Maxim Karpov, který ve 27. minutě vyrovnal na 1:1. Hosté ale ještě v druhé třetině rozhodli třemi góly. V 31. minutě skórovali Jegor Činachov a Denis Zernov dokonce v rozmezí patnácti sekund. Úvodní brankou zápasu přispěl k výhře Omsku nejproduktivnější hráč play off Sergej Tolčinskij.

Hrubec dostal v play off šanci až v sérii s Magnitogorskem a využil ji skvěle. V zápasech s Metallurgem dvakrát udržel čisté konto, v jednom utkání inkasoval pouze jeden gól. Předtím přitom dva měsíce téměř nechytal.

V týmu Magnitogorsku skončila sezona i pro útočníka Andreje Nestrašila, který v sérii s Omskem bodoval jen díky gólu v úvodním duelu, v němž ještě chytal za Avangard Igor Bobkov.

Čtvrtfinále play off KHL:

Východní konference - 6. zápas:

Magnitogorsk - Omsk 1:5, konečný stav série 2:4.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud